tisdag 12 juni 2018

Hamingja tar av sig en sko...

Visserligen är det VÄLDIGT torrt ute i skogen nu - men det går ändå utmärkt att trampa av sig en sko skulle det visa sig...!

För att få lite variation i vårt skrittande, i väntan på att Hamingja kollas upp av massör-Tomas, bestämde jag mig för att ge mig ut i skogen idag. Mot bättre vetande - Hamingja är "gammelskodd" och då är ju risken stor att trampa av sig en sko... Men det är ju så torrt i markerna nu så jag hoppades att det skulle gå bra ändå. 

Tillbaka i stallet igen efter en härligt skrittur på 40 minuter kunde jag snabbt konstatera att en av framskorna saknades.... Hon hade snubblat till lite ett par gånger ute i skogen och antagligen var det vid något av dessa tillfällen som hon trampade av den... Men hoven hade i alla fall inte skadats som tur var! I o m detta tänker jag i alla fall lägga även skrittturerna på is t v. Förhoppningsvis får jag snart besked av hovslagaren om när han kan komma och sko! Och kalla mig gärna gambler - men då tänkte jag faktiskt att han får ta bort hennes snösulor också! :-D

Inga kommentarer: