onsdag 17 november 2010

Vinterskor på!



Nu äntligen har Feykir vinterskor med broddar och snösulor - så nu ska han kunna både gasa och bromsa i alla lägen!

Alltså återstår bara en matte som är tillräckligt återställd för att orka rida... Vet inte om det är önsketänkande/placeboeffekten eller om dunderpencillinet har börjat verka nu, i alla fall tycker jag att jag känner mig lite piggare i kväll... Ska nog försöka ta mig till jobbet i morgon i alla fall så får vi se hur det blir med ridningen sedan.

Det var -19,9 i Mariebäck i kväll... och det var faktiskt första gången någonsin jag sett en hovslagare frysa! De brukar ju annars tycka att det är svalt och skönt på vintern... Tyvärr har jag precis fått något fel på bilen (inte bara jag som är skröpplig alltså) - man får aldrig någon värme i kupén... inte så trevligt så här års! :-O Som tur är får jag lämna den på service redan till veckan.

2 kommentarer:

E sa...

Den saknade värmen i bilen beror förmodligen på att termostaten behöver bytas. Det kan säkert Johan fixa i studion, jag menar garaget. ;-) Man behöver tömma ut lite glykol ur kylsystemet innan man öppnar termostathuset och byter termostaten. Sen är det bara att stänga termostathuset och hälla tillbaka glykolen i kylaren igen.

Anna sa...

Tack för tipset! Så bra att min favoritIT-support utvidgat verksamheten till att även tillhandahålla support för bilen! (I o f s har väl de nya bilarna mer gemensamt med datorer än med gamla bilar...)