fredag 26 november 2010

Köldfaktor -40 grader!!! :-O


Bild från centrala Luleå idag.

Läser på Kurirens hemsida att kylan och de friska vindarna kan ge en köldfaktor på ner till -40 grader idag. BRRRR!

Min syster berättade föresten här om dagen att när hon googlat på "köldfaktor" så hade hon hamnat i min blogg, så i fortsättningen skulle hon hoppa över google och gå direkt hit eftersom det ändå är här allt man vill veta finns att läsa! ;-)

P g a vädret - och den effekt det har på min kropp - fick Feykir ytterligare en vilodag idag. Själv har jag istället varit på Gammelstads simhall efter jobbet och njutit av deras ångbastu! Flera omgångar i den sköna bastun blev det, varvat med stunder i en skön vilstol utanför. Sista vändan i bastun passade jag på att stretcha också - och det var jag faktiskt inte ensam om. Det påminde ju faktiskt lite om att vara på tävling i Skellefteå, då vi ångbastar på hotell Aurum. Fast det saknades trevliga "hästkompisar" att prata med i bastun förståss...

Jag har köpt säsongskort till simhallen, så fr o m nu är min plan att vara där och basta regelbundet. T ex på fredagarna efter stallet - och kanske någon fler dag under veckorna också. "Badkortet" innebär att jag för en gångs skull kan utnyttja det friskvårdsbidrag som vi får på jobbet. I väntan på att Anders Borg skärper till sig och gör även ridning skattegynnat.

Inga kommentarer: