lördag 27 november 2010

Vilken vacker vinterdag!!!


Underbart vinterväder idag: -15 grader, ingen vind och strålande sol som lyste på snön och rimfrosten i träden! Tala om naturlig ljusterapi!!!

Feykir och jag fick sällskap med Madde och Krummi på en härlig tur. På vägen ut mötte vi Tildra och Elisabeth, som berättade att hon hade ridit upp "turridningsrundan" men sedan fortsatt genom skogen så att de kommit ut på bilvägen igen på vägen mot Avan. En stor del av året är det svårt att ta sig hela vägen runt, för man måste passera ett område där det är riktigt, riktigt sank mark. Och även om det är fruset i övrigt så kan det vara öppet vatten just där. Men nu var det fruset och inga problem att passera - perfekt! För det är ju alltid trevligare när man kan rida runt och inte måste vända tillbaka precis samma väg. Håller ni inte med?!

Både Feykir och Krummi hade haft flera vilodagar och de som känner Krummi vet att han inte alltid har någon broms... Så trots att Feykir flera gånger "föreslog galopp" höll vi oss till trav genom skogen. Både Madde och jag konstaterade att det verkligen är skönt att komma ut så här - det känns så väl att man mår bäst om man får vara ute i naturen regelbundet. Och att dessutom få chansen att se solen så här års är verkligen en bonus!

Efter ca 1 timme härlig ljusterapi och ridterapi var vi tillbaka i stallet lagom till dess att jag skulle ge hästarna lunch.

Inga kommentarer: