lördag 22 december 2007

Feykir ligger bra till!!!

Även idag kom Feykir direkt när jag ropade på honom! Det här kan jag verkligen vänja mig vid!

Fia var redan ute och red när jag kom till Mariebäck - synd, det hade varit kul att rida tillsammans! Vi får försöka ha bättre timing framöver.

Red bara ca 40 minuter idag också. Måste erkänna att jag faktiskt har lite träningsvärk efter gårdagen... :- 0 Upplägget idag var ett annat: fokuserade på tölten, men INTE med sidförande fram och tillbaka över vägen, som vi ägnat oss åt ända sedan Atlikursen i höstas, utan bara ställde höger-vänster för att behålla lösgjordheten. Några gånger kände jag hur han började stelna till och titta på något i skogen - men då sa jag "Nej" och ökade drivningen och det verkade faktiskt fungera. Inte ett enda tvärstopp blev det!

Skönt att hinna rida medan det är ljust - så här års gäller det verkligen att planera för detta. Fast det verkar vara fullmåne, så det hade nog varit riktigt mysigt att rida på kvällen också när fullmånen lyser upp snön! Idag är det föresten vintersolståndet - så fr o m i morgon blir det ljusare igen! Fast det lär ju dröja ett tag innan man märker skillnaden...

Inga kommentarer: