torsdag 15 december 2022

Månskenspromenad med Hamingja!!!

 

-21 grader idag, så om det fortfarande varit dagsljus när jag kom till stallet hade jag kunnat fota en bild som den här!

Men kyla och mörker kunde ju inte stoppa en Hamingja-längtande matte som dessutom har fått i ordination av fysioterapeuten att gå fyra promenader på minst 15 minuter varje vecka. Så det fick bli en promenad med pannlampa (det var visserligen månsken, men månen var bara halv så det kändes ändå bra att förstärka med lampa!) Idag har vi dessutom efter mer än 8 månaders väntan ÄNTLIGEN fått hämta ut vår nya bil - och då börjar man ju självklart med det viktigaste: att visa den vägen till stallet!!!

Jag hade trott att Hamingja och jag skulle behöva gå längs bilvägen för att jag inte skulle behöva pulsa i snö, men det visade sig att något fordon kört på den högra skogsvägen bakom vägbommen, så jag kunde gå i ett av hjulspåren medan Hamingja varvade mellan att gå bredvid i snön och att följa efter mig i hjulspåret. En mysig promenad blev det - och man håller ju värmen ganska bra när man går jämfört med att rida i skritt!!!

Här en bild på nya vrålåket: en Volvo XC40 med 408 hk, helel med räckvidd på 43 mil och jag kan t o m dra hästtransporten med den på mitt B96-körkort! Det känns definitivt som att vi kommer att trivas tillsammans! Och kanske får t o m Johan låna den ibland...!

Inga kommentarer: