lördag 13 februari 2021

STRÅLANDE!!!

 
Idag fick Hamingja pulsa i snö - och DESSUTOM tillsammans med bästa kompisen Litlamin - en svårslagen kombo! Vid det här laget har vårt hittillsvarande spår hunnit bli ganska bra upptrampat, så idag förlängde vi nästan ända ner till sjön. En timmes skrittur innebar en härlig upplevelse med trevligt sällskap och UNDERBART väder - samtidigt som hästarna fick jättebra muskelträning!

På eftermiddagen kom sedan equiterapeuten Ingebjörn för en ny koll av hästarna. Senast sa han om Hamingja att hon var bättre än hon varit någon gång tidigare då han behandlat henne. Och till min glädje tyckte han idag att hon var ännu lite bättre! När han känt igenom henne konstaterade han att skevheterna minskat ytterligare och att hon var mycket jämnare musklad, något som också visade sig när jag fick springa med henne och han kunde se att hon tog i mycket jämnare med bakbenen. 

Sedan hon fått stå med akupunkturnålarna började han själva behandlingen och konstaterade då också att hon nu för första gången sedan han började behandla henne var helt obesvärad när han lyfte höger bakben. Det som krävdes störst insats av honom idag var nacken, där hon hade en låsning på vänster sida som krävde lite arbete innan den lossade. 

I o m att det så tydligt fortsatt åt rätt håll fick jag instruktionen att träna vidare på samma sätt - med mycket bakbensaktivitet och stor variation!

Inga kommentarer: