lördag 17 juni 2023

En stjärnvärvning!!!

Nu har Hamingja och jag gjort en riktig stjärnvärvning - av Lisa som medryttare! Det har ju visat sig ta så oerhört mycket längre tid för mig att komma igen efter det akuta insjuknandet i augusti och pacemakeroperationen än jag hade kunnat föreställa mig... vilket inneburit alldeles onödigt mycket semester för Hamingja... Men tack vare Lisa kommer hon nu att få komma ut och röra på sig mer - inte minst viktigt under det stundande sommarbetet...!!!

10 juni red Lisa henne första gången och idag var det dags igen! Det hade förstås varit REJÄLT varmt för dem, men hade - som väntat - gått bra! Och sedan fick jag bilden ovan tillsammans med en trevlig rapport! Hamingja gillar ju verkligen att arbeta och dessutom har hon så oerhört lätt att gå upp i vikt så detta känns bra på alla sätt!!! 

 

Jag har inte bara en FIN häst utan även fin ryktväska - eller hur??!!!

Själv har jag kraftig smärta i axlar och nacke (som alltid värst på högersidan) och hade dessutom många vakna timmar i natt tyvärr, så för mig skulle det inte ha varit aktuellt med ridning idag... men när Hamingja både fick Eva-ridning igår och dessutom ett ridpass med Lisa idag så behöver jag inte ha så dåligt samvete för Hamingja i alla fall...! Skönt!

Inga kommentarer: