fredag 24 februari 2012

Föryngring i vallackflocken!



Gandur och Hektor


I vinter har det bara varit fyra hästar i vallackflocken... tidigare år har väl 14 hästar varit mer normalt. Men nu har skaran utökats med 50 % - och kolla in vilka sötnosar! Kanske inte så svårt att gissa att Gandur har Démantur som pappa?! Hektor är Sylvias sista avkomma undan Hamradis. Och han håller sig ju helt inom normen för Sylvias uppfödning: "fyra nyanser av brunt"! ;-)  Hremsa (också u Hamradis) är visserligen fux, men hon är väl undantaget som bekräftar regeln?!

Idag har jag gett Eva tillåtelse att "tjuvrida" Lára. Själv hade jag nämligen en tid med rehabteamet på vårdcentralen efter jobbet. Men vid lunchtid ringde de och bokade om den tiden till nästa vecka, så jag hade alltså lovat bort ridningen "i onödan". Men Eva jobbar i Gällivare hela nästa vecka så det blir länge innan hon kan rida nästa gång.

Har varit på Häst & Fritid och hämtat ut min Midurjacka. Den är jättesnygg!!! Om Johan hinner hem innan det blir mörkt kommer det en bild på den redan i kväll. Annars får ni vänta till i morgon.

Nu ska jag göra en STOR kopp Earl Grey-te för att fira lilla prinsessan Estelle - jag är ju i det närmaste född royalist! (När gamla kungen dog var jag bara 6 år, men helt på egen initiativ tog jag på mig min finaste klänning och satt hela dagen framför TV:n och tittade på direktsändningen från begravningståget. Allt medan solen sken och mina kompisar lekte ute. Mina föräldrar var nog liiiite oroliga över sin dotter då...)

Inga kommentarer: