söndag 1 juli 2018

Australian guy meets icelandic horse in Sweden and falls in love!

Mina favoriter!!!

Vi har besök från Sydney: Justin, vars mamma Mamie var utbytesstudent i Johans klass på gymnasiet. Jag lärde känna henne när hon åter dök upp i Umeå dagen innan vårt bröllop - och då hjälpte oss att ställa i ordning lokalen för bröllopsfesten! För sex år sedan lärde vi sedan känna hela hennes familj då vi bodde hos dem under den sista veckan på vår resa till Nya Zeeland.

Justin föll pladask för Malins Eldvaka ("Ella") - och det verkade vara ömsesidigt!

Tidigare under våren gjorde Justin något helt otroligt när han cyklade tvärs över Australien, hela vägen från Perth till Sydney, för att samla in pengar till en välgörenhetsorganisation. Det är en sträcka på hela 5000 km - varav han avverkade 200 km/dag och kom fram till Sydney lagom till sin 18-årsdag. Verkligen imponerande!!! 

Under hans resa i Europa var det meningen att han även skulle cykla runt Danmark. Men cyklingen i Australien hade tyvärr orsakat nervskador i hans båda händer. Till att börja med var det så illa att han varken kunde äta själv eller t ex hålla i en penna... Men som tur är verkar besvären vara övergående och han hade redan hunnit återfå en stor del av funktionen i händerna även om han inte fick utsätta dem för mer cykling ännu. Precis som Johan är Justin en passionerad fotograf - så jag kan verkligen rekommendera att kolla in hans bilder som bl a finns på Facebook på hans sida JMcLean - Creative 

Inga kommentarer: