fredag 27 juli 2018

Det är vackert på Österlen!

...synd bara att det ligger så avsides...!!! Vi har just kommit hem från ett besök hos svärföräldrarna som bor på Österlen under sommarhalvåret. (Svärmor kommer från Simrishamn.) Där passade vi även på att fira ett 180-årskalas, eftersom Johan, jag och svägerskan Marie alla fyller 50 år i sommar, samt brorsonen Oskar fyller 30. Faktiskt så firade vi i dagarna två: först ordnade vi 180 årsfesten den 21:a juli med ett 30-tal gäster, då  i trädgården till sommarhus som ligger i Hagestad (mellan Sandhammaren och Mälarhusen, för den som känner till Skånes geografi).

Dagen efter -  vilken var Johans riktiga födelsedag - bjöd sedan svärföräldrarna på lunch på Löderups strandbad vilket ligger strax söder om Sandhammaren. I Hagestad, bara en bit längre ner längs vägen från svärföräldrarnas hus, ligger även en islandshästgård med ovanstående skylt. Det märktes verkligen att det är svår torka i år - för det var inte alls så grönt som det brukar vara i de här trakterna...

Den här bilden är från vårt besök där förra året - den kalla och blöta sommaren innebar att det var väldigt grönt då i alla fall!



Inga kommentarer: