söndag 5 februari 2023

Söndagsrapport


Idag blev det ett besök i stallet och en kort promenad med Hamingja! Hon tyckte att matte gick oliiiiiidligt långsamt, men hennes matte har ju alltid så mycket underligt för sig som vem är egentligen förvånad?! Det blev bara en sväng ner till bilvägen och sedan tillbaka - men jag vill påpeka att det faktiskt är en BACKE att gå uppför när man går tillbaka så att min puls gick upp till 130 beror ju på att vi ägnade oss åt bergsbestigning!!! Sedan blev det lite mys i hagen med Hamingjafavoriten "matte kliar örat"!!! 

I morgon har jag bokat en privatkonsultation med en mycket kunnig ortoped för att se om han möjligen känner till något mer man kan göra åt mina smärtor i nacke, axlar m m som aldrig vill ge med sig. 1 650 kr för 20 minuter - vilken TUR att det mesta av vården i Sverige är skattefinansierat!!! Och om han kan erbjuda något som lindrar/skyndar på läkningen så är det ju verkligen värt varje krona!

På torsdag ska jag sedan till Kardiologen på Sunderby sjukhus för utredning om varför jag kan få puls på 140-170 slag/minut av 20-minuterspromenader. Tack vare att pacemakern spelar in behöver de bara "blippa" mig för att få fram EKG från dessa tillfällen. Hoppas att båda dessa läkarbesök på sikt kan resultera i både mindre smärta och kondition som räcker till att LEVA!!! To be continued...!

Inga kommentarer: