lördag 23 september 2023

Man kan vara modig och man kan vara JÄTTEMODIG!!!

 
Alldeles nyss gick Hamingja över bron och nu är hon på väg att göra det igen - på långa tyglar!

Oj, så MODIG Hamingja var idag, när hon trots sin mångåriga "vattuskräck" lugnt skrittade över nya bron över Höbäcken - där vattnet p g a allt regnande nästan når ända upp till bron - och sedan lika lugnt skrittade tillbaka på långa tyglar!!! Trots pågående älgjakt vågade vi oss lite längre bort från bilvägen idag, men reflexvästen var förstås på och dessutom såg jag till att sjunga högt - för det får de väl lära sig tidigt på jägarutbildningen att man inte får skjuta på sjungande älgar??!!

Min p g a smärta och sömnbrist superstressade hjärna fick verkligen FANTASTISKT välgörande lindring idag när superterapeuten Hamingja samarbetade på bästa sätt med det härliga höstvädret!!! Vi gjorde många avstickare ut i terrängen på båda sidorna av bilvägen mot Avan och var totalt ute ganska precis en timme. Efteråt var jag HELT slut och rejält yr i flera timmar... Men som min kloke make påminde mig om: för inte allt för länge sedan blev jag så här jätteyr av trötthet efter en ridtur på 20 minuter så jag har ju verkligen lyckats förbättra konditionen riktigt mycket i sommar även om jag själv aldrig tycker att det går snabbt nog...! 

Dagen avslutades sedan med en återinvigning av vårt orangeri som poolhus! Vårt uppblåsbara SPA-bad som vi brukar ha haft där vinterhalvåret havererade tidigt i våras och det har inte blivit av att vi köpt ett nytt - förrän nu när jag fick se att de såldes ut med 50 % rabatt! DÅ vaknar en sparsam Handelsbankare !!! Värme har alltid varit min bästa smärtlindring så jag ser verkligen fram emot att åter få preppa inför natten med varma bad!!!

Inga kommentarer: