söndag 15 december 2019

A perfect match!!!

`cause she´s worth it!!!

Idag var det som om jultomten redan kommit till Mariebäck när Karin Åberg/Sadlar.se anlände för att hjälpa Carola att prova ut sadel till sin (SNART!!!!) FINA Litlamin!!! Karin måste definitivt vara ohotad världsrekordhållare i grenen "Packa maximalt med häst- och ryttarutrusning i en Volvo" så det fanns MYCKET roligt för oss andra också!!! 

Redan när jag kom till Mariebäck konstaterade Sylvia att de nya slingorna i mitt hår faktiskt är i precis samma nyans som min ridjacka - man skulle verkligen kunna tro att jag haft jackan med mig till frissan...! (Vaddå, gör inte ALLA så??!!) Och när vi sedan upptäckte att Karin hade med sig träns med "bling" i samma nyans kunde det väl bara sluta på ett sätt...?!? Och naturligtvis kunde hon även gräva fram en matchande vojlock ur lagret i bilens takbox! 

Vän av ordning kanske undrar om jag inte redan hade tillräckligt många träns, och det kan man ju tycka... det var därför jag var så modest och bara köpte nosgrimman men faktiskt stod över huvudlaget trots det "blingade" pannbandet! ;-) Den nya nosgrimman var av den modell som till för bara några år sedan var standard på islandshästträns: med ett spänne uppe i nacken. Men numera finns en hel del islandshästträns där man fäster nosgrimma med två spännen - ett på var sida - direkt i huvudlaget. Det träns jag använder allra mest - ett Eques jag köpte av Karin för ett par år sedan, i helt UNDERBART mjukt läder - är ett sådant så till det kommer jag inte att kunna använda den nya nosgrimman...

Men känn ingen oro - Karin hade ett pannband i Eques underbara läder och med svarta Swarovski-kristaller! Just svarta kristaller har jag inte haft i min pannbandssamling, så det var ju skönt att detta stora tomrum nu tillslut kunde fyllas! När Karin förra gången var förbi Mariebäck (i samband med en Atlikurs) handlade jag faktiskt ingenting, något som inte minst förvånade mig själv... men nu känns det som att jag kompenserat för den olyckliga fadäsen!

Inga kommentarer: