söndag 19 februari 2023

Another day in winter paradise!

 
När man sätter sig på höga hästar!!!

Åh, så HÄRLIGT att få åka till stallet med Eva idag och få rida (=åka häst i skritt) igen!!! För jag höll mig till skritt (längs bilvägen) även denna gång, det räckte ändå för att jag skulle bli trött och yr. Och lite "riktig ridning" blev det faktiskt i form av slutor i skritt för att få Hamingja att sänka tempot lite på hemvägen så att Eva skulle få lättare att hänga med. För som vanligt promenerade hon med oss så att jag kunde värma upp henne och Hamingja samtidigt! Rådet vid konditionsträning brukar ju vara att man inte ska hålla högre tempo än att man fortfarande kan prata samtidigt - och det kunde jag ju lätt hålla koll på eftersom Eva var med! Som extra bonus var det julkortsvackert ute - med strålande sol och fluffig snö i träden!



När Eva och Hamingja lämnat av mig vid stallet igen så att de kunde ge sig ut på sin runda i högre tempo blev det först vila i Josefshallen som vanligt. Men sedan en bonus i form av att Karin Åberg var på plats med sin bil fullastad av ridutrustning! Så mycket fint att "klämma och känna" på! Och dessutom hade det gjort att ytterligare ett gäng Miduriter var på plats att prata häst med! På eftermiddagen skulle Midur sedan ha årsmöte, men jag var tyvärr alldeles för trött för att åka - behövde vila hela resten av dagen. Så då var det ju extra trevligt att få tillfälle att prata med några Miduriter i Mariebäck i alla fall!

I går var jag på ännu en Hot stone-massage - så UNDERBART att få i alla fall en tillfällig lindring av smärtan i nacke, axlar, armar och rygg! Och än så länge håller effekten faktiskt i sig - peppar, peppar - trots att jag idag bitvis höll tyglarna med båda händerna och inte bara den vänstra (har mindre ont på den sidan).  HOPPAS lindringen håller i sig ett tag till!!! 

Inga kommentarer: